Δημοσιεύματα

2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού στην Καβάλα: Και το… μάθημα αρχίζει – KAVALA POST

Το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού αγκαλιάζει τα παιδιά της Καβάλας την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, ολοκληρώνοντας μια ακόμα χρονιά δημιουργίας και ευρηματικότητας, που στόχο έχει να κάνει τη μάθηση ένα απολαυστικό παιχνίδι. Οι μαθητές θα εμπλακούν σε σύνθετες και απαιτητικές μαθησιακές διαδικασίες, θα δημιουργούν παιχνίδια καλλιεργώντας την κρίση και τη φαντασία τους.

Το 2ο Φεστιβάλ παιχνιδιού υπόσχεται ένα διαφορετικό μάθημα – Στο Κόκκινο 102.8 FM Καβάλα Ειδήσεις Ραδιόφωνο

Οι διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, ο σύλλογος εκπαιδευτικών ν. Καβάλας και ο δήμος Καβάλας διοργανώνουν το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού που θα πραγματοποιηθεί 17 και 18 Μαϊου στο πάρκο Φαλήρου με στόχο, όπως σημειώνουν «να κάνουν τη μάθηση ένα απολαυστικό παιχνίδι».

2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού στην Καβάλα

Το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού αγκαλιάζει τα παιδιά της περιοχής μας την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου, ολοκληρώνοντας μια ακόμα χρονιά δημιουργίας και ευρηματικότητας, που στόχο έχει να κάνει τη μάθηση ένα απολαυστικό παιχνίδι.

Πετυχημένη η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Παιχνιδιού | Καβάλα, Πρωϊνή, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Εφημερίδα της Καβάλας, νέα, ειδήσεις, μικρές αγγελίες, διαφήμιση, μουσική

Άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού που οργανώνει στους χώρους πλησίον του διοικητηρίου η πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και ο δήμος Καβάλας. Οι εκπαιδευτικοί δημιούργησαν πολύ όμορφους χώρους, όπου απασχόλησαν δημιουργικά τα παιδιά. Περίπου χίλια παιδιά επισκέφθηκαν τους συγκεκριμένους χώρους. Ακόμη τόσα θα βρίσκονται αύριο στους ίδιους χώρους.

Συνεχίζεται το 2ο Φεστιβάλ παιχνιδιού στο Πάρκο Φαλήρου

Μαθητές και μαθήτριες δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της Καβάλας είχαν την ευκαιρία να παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια όπως κουτσό, σκάκι και επιτραπέζια στο πλαίσιο του διημέρου φεστιβάλ παιχνιδιού που διοργανώνεται στο πάρκο Φαλήρου στην Καβάλα.

Μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι στο δεύτερο φεστιβάλ παιχνιδιού

Το δεύτερο φεστιβάλ παιχνιδιού, το οποίο διοργανώνουν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο δήμος Καβάλας, με τη συμμετοχή αρκετών φορέων της πόλης, άνοιξε τις πύλες του το πρωί της Πέμπτης (17/5) και θα συνεχιστεί για δεύτερη μέρα και την Παρασκευή (18/5). «Όλα κύλησαν ομαλά την πρώτη μέρα του φεστιβάλ.

Ξεκίνησε το 2ο φεστιβάλ παιχνιδιού της Α’βάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας (βίντεο) – Kavala Portal – Η επίσημη Φωνή της Καβάλας

Με σύνθημα «Παιχνίδι και παιδί, δύο έννοιες που συνυπάρχουν στο πλαίσιο της παιδαγωγικής» ξεκίνησε, το πρωί της Πέμπτης, το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού που διοργανώνει η Διεύθυνση Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας (σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Β’βάθμιας Εκπαίδευσης, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και του Δήμου Καβάλας).

Ανοίγει τις πύλες του το δεύτερο φεστιβάλ παιχνιδιού στην Καβάλα

Το δεύτερο φεστιβάλ παιχνιδιού διοργανώνουν οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο δήμος Καβάλας, με τη συμμετοχή αρκετών φορέων της πόλης. «Είναι μια προσπάθεια που θέλαμε από την πρώτη στιγμή να γίνει θεσμός. Είναι η μεγαλύτερη δράση για παιδιά στην Π.Ε.

Καβάλα, ένας απέραντος… εκπαιδευτικός παιχνιδότοπος [φωτογραφίες] – KAVALA POST

Ένα ακόμα Φεστιβάλ Παιχνιδιού, το 2ο κατά σειρά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, με επίκεντρο το πάρκο Φαλήρου, την Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και το Αρχαιολογικό Μουσείο και πρωταγωνιστές μαθητές, εκπαιδευτικούς και φυσικά τα παιχνίδια.

Δημοτικό σχολείο Ποταμιάς Θάσου » Blog Archive » 2ο Φεστιβάλ παιχνιδιού 17-18 Μαΐου 2018

Μαθητές και μαθήτριες από τις Β΄, Γ΄και Δ΄τάξεις με εκπαιδευτικούς του σχολείου και μερικούς γονείς, συμμετείχαμε στο 2ο Φεστιβάλ παιχνιδιού στο Πάρκο του Φαλήρου στην Καβάλα. Φτιάξαμε ιστορίες, «παντρέψαμε» την πριγκίπισσα μονάδα, ενημερωθήκαμε για το Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, επισκεφθήκαμε την παραμυθοχώρα και το πάρκο των πειρατών, παίξαμε, παίξαμε, παίξαμε και… βιώσαμε μικροί και μεγάλοι το παιχνίδι ως μέσο που ενώνει, ανανεώνει αλλά και (δια)μορφώνει.

Αρέσει σε %d bloggers: